måndag 20 april 2015

And the winner is...

... en enkelblommande, namnlös med ljuslila förtjusligheter! Det finns knoppar även i en av 'Katy 13' och i 'Violino', mitt hittills första och enda exemplar av årets pelargon, men de ligger ganska långt efter. 'Violino's knoppar tycks förresten ha torkat, så där får jag kanske vänta ytterligare en tid innan det händer något kul.

Samtliga sticklingar växer så det knakar. Jag har fortfarande gott om lerkrukor i lämplig storlek, men börjar få ont om fönster och är helt utfattig på fat. De runda zinkfaten som jag är så glad i, är slut i butiken. Kanske får jag blanda med udda kaffefat framöver. Det kan ju bli fint, det med.


2 kommentarer:

  1. Ljuvliga ljuvliga pelargonia! Här råder trädgårdsförlamning, en kruka gräslök har överlevt vintern och eventuellt petas det ner blötlagda luktärtsfrön i krukor under eftermiddagen, men annars torftigt värre, njuter av att läsa om era projekt. Kärlek och keramik!

    SvaraRadera
  2. Det är bara april! Det är okej att det är lite torftigt. :)


    ... okej, jag kom just på att det är april i bara en dag till. Vi får ses snart och byta inspiration med varandra! Sköna maj, välkommen! :)

    SvaraRadera